Attitudinal healing

Attitudinal Healing komt voort uit Een cursus in wonderen, maar maakt bewust geen gebruik van christelijke terminologie. Hierdoor is het toegankelijk voor een breder publiek. Attitudinal Healing wil letterlijk zeggen ‘het helen van je innerlijke houding of instelling’. Het is gebaseerd op de overtuiging dat je altijd kunt kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd, voor liefde in plaats van angst.

Mijn eigen ervaring

Ik heb zelf ervaren dat leren leven volgens de twaalf principes van Attitudinal Healing in grote mate heeft bijgedragen aan mijn lichamelijke herstel. Innerlijke strijd geeft stress en stress veroorzaakt lichamelijke klachten. Bovendien werkt stress absoluut belemmerend op het herstel en daarmee op het slagen van de behandeling. Liefde daarentegen bevordert het vertrouwen en vertrouwen bevordert het lichamelijke herstel.

Genees de oorzaak, niet het gevolg

Met het deelnemen aan een Attitudinal Healing-groep leer je de twaalf principes kennen en toepassen in je eigen leven. Al snel merk je wat voor een positieve invloed dit heeft op jezelf én de mensen om je heen. Je blik op jezelf, je medemens en de wereld verandert zodanig dat je meer stress-vrij en met minder oordelen kunt leven.

Onder het motto ‘Genees de oorzaak, niet het gevolg’ nodig ik je uit om deel te nemen aan een van de AH-groepen. Ofwel bij mij in Baarn, ofwel bij iemand bij jou in de buurt. Iedereen is welkom om deel te nemen aan mijn groep, ook mensen die geen behandeling bij Vitaflow volgen.