Testimonials

Holistische ondersteuning in zware tijden

Het was zwaar voor me, na mijn scheiding en binnen vier maanden twee keer verhuizen. Naast mentale begeleiding zocht ik ook ondersteuning voor mijn lijf. En dan geen huis-tuin-keuken aanpak met de schijf van vijf, maar meer holistisch. Ik ben altijd een sporter geweest en door de jaren heen heb ik al veel over voeding geleerd, maar ik zocht een diëtiste die verder keek dan dat.

Via Google kwam ik bij Heidy uit. Wat me aansprak was dat zij het totaal bekijkt: fysiek, mentaal en geestelijk. De test met het apparaat die ze me op onze eerste afspraak liet doen, vond ik fascinerend. Er kwam precies uit zoals ik me voelde, met een serie concrete aanwijzingen hoe ik mezelf daarin kon ondersteunen. Heidy vertaalde de testuitslag op een heldere manier en reageerde open en prettig als ik vragen had, ook als die kritisch waren.

Innerlijke rust en kracht
Wat die vijf sessies mij hebben opgeleverd: innerlijke kracht. Ik voelde me steeds rustiger en krachtiger worden, van binnenuit. Na een jaar ben ik nog een keer terug geweest voor een onderhoudsmeting. Eigenlijk had ik geen klachten meer, maar dat wilde ik ook graag zo houden. Ook dat werd bevestigd door de meting: er was alleen nog een laatste restje.

Geen steriele omgeving
Voor mij was het een hele positieve ervaring die ik iedereen kan aanraden. Verwacht bij Heidy geen witte, steriele omgeving of een strak mantelpakje. Maar wel een luisterend oor, heldere uitleg, deskundig advies en een prettige, persoonlijke benadering.”

Monique, 50+

Hormonale klachten

Jarenlang had ik last van mijn hormonen. Rond mijn menstruatie had ik zulke prikkende borsten dat ik erop moest gaan liggen om wat tegendruk te geven.

Via een enthousiaste vriendin kwam ik bij Heidy terecht. Na de uitgebreide meting was ik zo nieuwsgierig of het zou helpen dat ik heel trouw alles ben gaan doen wat me werd aangeraden. Sindsdien heb ik er inderdaad totaal geen last meer van. Alleen als ik toch te veel suikers binnenkrijg, komt het nog wel eens terug, maar dan weet ik waardoor het komt.

Allergieën, buikklachten, maagzuur…
Ook mijn kinderen en man hebben baat gehad bij Heidy’s behandeling van diverse klachten zoals allergieën, terugkerende buikpijn en brandend maagzuur. Haar aanpak is prettig laagdrempelig, zeker voor kinderen. Er komt bepaalde informatie uit de meting en Heidy’s vraag ‘Herken je dat?’ brengt al meteen een gesprek en een bewustzijnsproces op gang.

Warm welkom
Bij Heidy voel je je meteen welkom. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en biedt je een luisterend oor en oprechte interesse, naast heel veel kennis op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Ze blijft altijd doorleren en haar aanpak verdiepen. Ik vind haar een fantastisch mens en stuur regelmatig mensen, kinderen, naar haar door. Zowel haar als haar cliënten gun ik het dat ze nog veel zichtbaarder wordt.

Een jaarlijkse APK voor je lijf
Zelf doe ik nu al een aantal jaren een jaarlijkse onderhoudsmeting bij Heidy, als een soort APK van mijn lijf. Afgelopen keer had ik toen net zes weken corona achter de rug. Een ziekenhuisopname had ik geweigerd, maar vanwege mijn benauwdheid had ik wel pufjes mee naar huis gekregen. Na mijn herstel bleef ik last houden van trillende handen, hoofdpijn en misselijkheid. De meting bij Heidy gaf aan: ‘detox van reguliere middelen’. Dat was wel frappant, want uit de bijsluiter bleek inderdaad dat het hier ging om bijwerkingen van die pufjes…
Dat vind ik zo fijn van Heidy’s aanpak: het gaat nooit om algemene adviezen, maar altijd om wat IK specifiek nodig heb, op dit moment en in deze situatie.

Annelieke Mak, kinder- en gezinscoach, www.lev-coaching.nl

Vage klachten

 Al een poos had ik last van vage klachten waar je in de reguliere zorg niet veel verder mee komt. Ik wilde me fitter en emotioneel stabieler voelen, en ik wilde ook iets met mijn darmen om mijn immuunsysteem te versterken.

Heidy kijkt vanuit een groter geheel
Bij Heidy voelde ik me gelijk thuis. Ze ziet wie je bent en bekijkt alles vanuit een groter geheel. Ze neemt naast de fysieke kant ook het energetisch lichaam en de ziel mee. Ze geeft je vertrouwen tijdens de sessie. Vervolgens krijg je adviezen en middelen aangereikt die helemaal op jouw eigen energieveld zijn afgestemd.

Ik heb dit traject als heel helend ervaren. Ik voelde me groeien in mijn zijn. De moeheid werd minder en ik durfde mezelf steeds meer neer te zetten, iets wat ik altijd lastig heb gevonden, ook al ben ik een outgoing persoon.

Opgewekt en inspirerend
Van Heidy’s opgewekte persoonlijkheid word ik altijd heel blij. Ik heb al heel wat mensen naar Heidy doorgestuurd die ook allemaal heel blij met haar zijn, waaronder mijn eigen (tiener)kinderen. Meestal gaat het dan om een specifieke klacht, maar wat ik zo fijn en belangrijk vind is dat Heidy je héle systeem nakijkt. Een andere belangrijke factor is dat ze zo inspirerend is, wat ervoor zorgt dat je haar middelen en adviezen ook echt inneemt/opvolgt.”

Moeder van drie tieners en kunstenares.

Frappante test-uitkomsten

Weinig energie
Jaren geleden had ik last van weinig energie. Als internationaal ontwikkelingsdeskundige ben ik down to earth en ik geloof in de wetenschap. Ondanks mijn scepsis heb ik op aanraden van mijn zus toen bio-resonantie uitgeprobeerd, bij Heidy’s mentor.

Hoewel ik niets over mijn verblijf in de tropen (India) had verteld, kwam uit de Asyra-test dat ik een parasiet had opgelopen via een garnaal uit een bepaald deel in India waar ik inderdaad was geweest en waar ik garnalen had gegeten. Aangezien de garnalen die we in Europa eten vooral uit Zuidoost-Azië komen, niet uit India, vond ik dat wel heel frappant. Daarnaast gaf de meting ook andere tropenziektes aan die ik in het verleden had opgelopen. Daardoor nam mijn geloof sterk toe, wat me hielp om het vrij strenge dieet vol te houden dat ik kreeg voorgeschreven. Na dat traject was ik veel energieker en was ook mijn candida infectie verdwenen.

Huilbaby
Later ben ik nog eens teruggegaan omdat mijn baby steeds zo bleef huilen. De test gaf aan dat zijn krampjes het gevolg waren van een melkallergie, maar dat hij een bepaald melkpoeder in India wél verdroeg. Eenmaal terug in India bleek dat te kloppen. Wat een enorme opluchting was dat. Sindsdien laat ik elk jaar een meting bij mezelf doen, inmiddels via Heidy, aangezien zij nu dichter in de buurt woont. Ik zie het als een soort onderhoud als aanvulling op mijn gezonde leefstijl.

Heidy
Heidy ervaar ik als verwelkomend en aardig. Ze is heel open en flexibel, spitst haar aanpak toe op degene die ze vóór zich heeft, zoekt dan ook extra informatie op en is niet bij voorbaat tegen reguliere medicijnen. Toen ik last van overgangsklachten had en voor reguliere hormoontherapie had gekozen, was het voor mij een fijne bevestiging toen de test uitwees dat die inderdaad goed voor me was.

Inmiddels waardeer ik deze meting als een vorm van preventief onderhoud, en in het geval van klachten als een mooie aanvulling op reguliere medicatie.

Vrouw (54), internationaal ontwikkelingsdeskundige

Scepsis tegenover het alternatieve circuit

Tegen psoriasis-achtige vlekken op mijn benen had ik van de huidarts zalf gekregen. Die mocht ik echter niet te vaak smeren omdat anders de huid te dun werd – heftig spul dus. Dat beviel me niet. Maar de rare papjes en drankjes van een Chinese kruidengenezer spraken me ook niet echt aan. Via een tip kwam ik toen bij Heidy terecht. Ondanks mijn grote scepsis tegenover het alternatieve circuit hadden we een leuk, goed en open eerste gesprek. En het belangrijkste: haar aanpak werkte.

Vinger op de zere plek
De test wees op darmproblemen, wat me destijds zeer verraste. Die behandelde ze met onder meer extra vitaminen. De vlekken verdwenen nagenoeg en mijn diarree, die ik niet eens genoemd had, verdween helemaal. Toen ik jaren later terugkwam voor een meting was ik inmiddels een hartkwaal, nierstenen en darmkanker verder – blijkbaar zijn mijn organen een kwetsbaar punt. Dus ik was verheugd toen na behandeling de meting aangaf dat ik weer prima in balans was. Sindsdien kom ik jaarlijks voor een ‘onderhoudsbeurt’ om ervoor te zorgen dat ik die balans behoud.

Heidy: kundig, transparant en gevoel voor humor
Heidy’s aanpak, waarin ze haar wetenschappelijke kennis combineert met het ‘meten’ van je eigen lichaam, blijft voor mij een klein wonder. Wat ik zeer waardeer is dat ze heel transparant is over de producten en leveranciers met wie ze werkt. Ook vertelt ze desgevraagd openhartig over dingen waar ze zelf tegenaan loopt. In haar adviezen, die ze flexibel op mij en mijn situatie afstemt, is ze kundig en serieus, maar je kunt ook echt met haar lachen!

Man, (59), ondernemer en coach