De behandeling

De basisbehandeling

De basisbehandeling bestaat uit twee consulten. Bij het eerste consult starten we met kennismaken en stel ik je vragen aan de hand van een intake. Als duidelijk is wat er speelt, doe ik een uitgebreide analyse met aanvullende testen. Ik gebruik hiervoor een geavanceerd bio-energetisch testsysteem. De bevindingen van deze metingen worden vervolgens in de vorm van een specifieke signatuur opgeladen in jouw persoonlijke remedie, in een druppelflesje dat je mee naar huis krijgt. Dit kun je zien als op maat gemaakte digitale homeopathie.

Vervolgens belicht ik je met een laserpen waarin eveneens deze persoonlijke signatuur is opgeladen. Dit is het moment waarop jouw zelf-genezend vermogen wordt aangesproken en het herstel wordt ingezet. Tot slot stellen we het behandelplan op en maken we een afspraak voor het tweede consult.

Lees ook: de pijlers van de behandeling

Je komt minimaal twee keer, omdat klachten aanvankelijk kunnen verergeren. Een tweede behandeling is dan nodig om je bij te sturen. Ook wordt gecheckt of de eerste behandeling goed is gegaan en hoe je lichaam hierop heeft gereageerd. Mogelijk zijn twee behandelingen voldoende om je weer op je pad te brengen. Dan is je volgende consult jouw Jaarlijkse Check (zie onder). Wanneer je nog niet voldoende in balans bent, ga je verder in het Vitaflow traject.

Het Vitaflow traject

Het Vitaflow traject houdt in dat ik je gedurende een jaar begeleid naar een goede totaalbalans.
In dit jaar kom je meerdere keren voor een behandeling. Hoeveel keer dit zal zijn is voor iedereen verschillend. Het hangt af van de aard van je klachten, hoe lang je deze al hebt, de snelheid waarmee je lichaam reageert op de behandeling, de mate waarin je in staat bent om alle adviezen op te volgen en uiteraard externe factoren zoals bijvoorbeeld je persoonlijke omstandigheden. Aanvullend kun je, als je dit aanspreekt, deelnemen aan een Attitudinal Healing groep om je traject te ondersteunen.

Jaarlijkse Check

Is je lijf je lief, werk dan preventief!
De Jaarlijkse Check houdt je lichaam in balans en voorkomt ophoping van afvalstoffen en stress. Ik doe de uitgebreide analyse en aanvullende testen die nodig zijn. De bevindingen van deze metingen worden weer in een persoonlijke remedie opgeladen. En dit zelf-genezend proces wordt wederom met de laserpen gestart.